Sjees magazine #4


De Dagelijkse 
Pendelaars 

Niet de fiets staat centraal, maar de levensstijl eromheen.
De dagelijkse ritjes en de beren op de weg.
We zoomen in op het alledaagse.
Werk en vitaal leven, maar ook een interview met Björn van der Doelen en de juiste brandstof om op de fiets te springen.
Dit is het verhaal van forenzen in Brabant.

Koop het magazine nu in de online winkel.

Klik op de illustratie hiernaast voor het online bladermodel.

Sjees magazine #3


Zomer 2018 – Hartje Brabant

De derde editie van Sjees is een speciaal Brabants nummer.
Koop het magazine nu in de online winkel.

Klik op de illustratie hiernaast voor het online bladermodel.

Sjees magazine #2


Zomer 2017

In de tweede editie van Sjees een terugblik op een lange Bredase fietszomer, de rol van smart mobility, een aantal fietsfanaten vertellen over hun fanatisme, zoals Eric Mijnster die een tocht reed met zestien Alpencols en de verzameling wielershirts van Peter, die inmiddels aardig uit de hand is gelopen. Verder tippen Bredase fietsreizigers je volgende vakantiebestemming, we fietsten mee met fietsgroepjes op hun wekelijkse rondje. De cover is ontworpen door Loulou & Tummie.

Koop het magazine in de online winkel of een van de volgende Bredase verkooppunten.

Sjees magazine #1


Voorjaar 2017

In de eerste editie van Sjees komen inwoners die de fiets gebruiken om te forensen naar school en werk aan bod. En ook mensen die fietsen tijdens werktijd, zoals Leo, die koffiedrab ophaalt bij café’s in het centrum en daarmee in een oude zeecontainer oesterzwammen kweekt onder de naam Bredaas Gezwam. We zochten uit hoe je fiets in het fietsdepot terechtkomt en spraken met een ervaringsdeskundige. Verder een becak (soort riksja) om ontmoetingen in de stad te creëren en de rol van technologie en data. In een interview met de mannen achter het merk 076Fietst maakten we kennis met hun eigenzinnige visie op fietsbeleid, marketing en beleving. De cover is ontworpen door hedof.

Koop het magazine in de online winkel of een van de volgende Bredase verkooppunten.